Εγκυμοσύνη και Πάσχα: «Τι κάνει να φάω στο γιορτινό τραπέζι»
Η γυναίκα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της όταν είναι σε ενδιαφέρουσα. Πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με μεγάλες γιορτές όπως είναι π.χ. τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα.
Πολλές γυναίκες λοιπόν, και ειδικά οι νέες μανούλες, οι γυναίκες που για πρώτη φορά μένουν έγκυες, είναι λογικό να έχουν αρκετές απορίες όσον αφορά τη διατροφή τους κατά τη διάρκεια του Πάσχα και συγκεκριμένα, την ημέρα που όλοι στρώνουμε το γιορτινό τραπέζι.
Συνήθως στο πασχαλινό τραπέζι υπάρχουν, τσουρέκια, κουλούρια, αβγά, μαγειρίτσα, κοκορέτσι και το παραδοσιακό κατσικάκι ή αρνάκι στη σούβλα. Κάνει όμως να φάει μια εγκυμονούσα γυναίκα κάτι από αυτά και σε ποια ποσότητα;
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr