Έξι καλές πηγές σιδήρου εκτός από το κόκκινο κρέας
Ο οργανισμός μας χρειάζεται το σίδηρο ώστε τα ερυθρά αιμοσφαίρια να μπορούν να μεταφέρουν το οξυγόνο σε ολόκληρο το σώμα.
Επίσης, το πολύτιμο μέταλλο υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Πέρα από το κόκκινο κρέας, μπορείτε να πάρετε σίδηρο από αρκετά ακόμη προϊόντα, όπως αυτά που θα δείτε στην παρακάτω gallery.
Πηγή: womenshealthmag.com
Διαβάστε επίσης:
Αιμικός και μη-αιμικός σίδηρος: Πού θα βρείτε το κάθε είδος
Τροφές με σίδηρο: Ποιους συνδυασμούς πρέπει να αποφεύγετε
Χορτοφαγικά ζεύγη τροφών για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου