Life On: Μία σύγχρονη ασφάλιση υγείας που μας προσφέρει πολλά περισσότερα

Ποια είναι, άραγε, η προϋπόθεση για να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή, χωρίς άγχος και αβεβαιότητα; Σίγουρα, η αίσθηση ασφάλειας είναι ένα βασικό ζητούμενο, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί, αν δεν φροντίζουμε πρωτίστως για την υγεία μας. Διότι, μεριμνώντας για την υγεία μας, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως όποιο εμπόδιο και αν βρεθεί στον δρόμο μας, θα είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φυσικά, για τη διασφάλιση της υγείας μας, η πρόληψη οφείλει να είναι η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα. Δεν αρκεί, λοιπόν, να πραγματοποιούμε τακτικά τις απαιτούμενες εξετάσεις, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ακολουθούμε έναν τρόπο ζωής, ο οποίος να ενισχύει την υγεία μας σε κάθε επίπεδο. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να παραμείνουμε συνεπείς στις παραπάνω υποσχέσεις, όταν ο ελεύθερος χρόνος μας είναι τόσο περιορισμένος;

Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να μας τη δώσει το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που θα επιλέξουμε. Και επιλέγοντας μία ασφάλεια υγείας που είναι διαμορφωμένη στα μέτρα μας και φέρνει την πρόληψη σε πρώτο πλάνο, θα αισθανόμαστε περισσότερο προστατευμένοι και ασφαλείς κάθε μέρα.

«Life On» σημαίνει ολοκληρωμένη προστασία σύμφωνα με τις ανάγκες μας

Είναι αλήθεια πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει να λάβουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες, ώστε να είμαστε σίγουροι πως «θωρακίζουμε» την υγεία μας. Αρκεί να σκεφτούμε πόσο και πώς οι έντονοι ρυθμοί επηρεάζουν την ψυχολογία, τη διατροφή, την επαφή μας με τη σωματική άσκηση, για να καταλάβουμε ότι τα περισσότερα προγράμματα ασφάλισης υγείας, δεν συνάδουν πλέον με τις αυξημένες απαιτήσεις που παρουσιάζει η ζωή ενός σύγχρονου ανθρώπου. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία ασφάλεια υγείας που διαφοροποιείται, προσφέροντάς μας μία ολοκληρωμένη προστασία στα μέτρα μας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το νέο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας Life On της Generali. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε κύριους άξονες: Πρόληψη, Γιατροί και Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν δικό μας πολύπλευρο συνδυασμό, επιλέγοντας το επίπεδο κάλυψης για κάθε άξονα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας.

ugeia-2.jpg

Απολαμβάνοντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του. Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί μία παραδοσιακή ασφάλεια υγείας, για να δημιουργήσουμε μία «ασπίδα» ασφάλειας γύρω από εμάς. Διότι αυτό που χρειαζόμαστε, είναι να αποκτήσουμε ευκολότερη πρόσβαση σε μία πληθώρα υπηρεσιών και ειδικών, οι οποίοι θα μας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές, όποια στιγμή τις χρειαζόμαστε και όπου και αν βρισκόμαστε. Αυτή είναι μία δυνατότητα που μας προσφέρει το Life On της Generali, αφού με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχει επιτύχει τη συνύπαρξη παραδοσιακών ασφαλιστικών καλύψεων και υπηρεσιών ευ ζην, όπως τηλεσυνεδρίες με γιατρούς, επικοινωνία με ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους, προπονήσεις με εξειδικευμένους trainers και πολλές ακόμη «έξυπνες» εφαρμογές και υπηρεσίες. Πλέον μέσα από την οθόνη του smartphone μας, μπορούμε να αποκτήσουμε έναν ψηφιακό life και health coach, να λαμβάνουμε μέρος σε free gym sessions και να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Όλα αυτά χάρη στο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας «Life On» της Generali.

ugeia-3.jpg

Πώς θα διαμορφώσουμε το δικό μας πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life On

Αν θέλουμε, λοιπόν, να απολαμβάνουμε μία καθημερινότητα ξεγνοιασιάς και απόλυτης ασφάλειας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μπορούμε να διαμορφώσουμε το δικό μας πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life On, χρησιμοποιώντας το online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων, το οποίο βρίσκεται στην επίσημη σελίδα της Generali. Τα βήματα είναι πολύ απλά και εύκολα, ενώ μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε από την άνεση του καναπέ μας, όποια στιγμή επιθυμούμε. Διότι το συγκεκριμένο εργαλείο μας επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις που μας ενδιαφέρουν, ενώ μας παρέχει μία εκτίμηση του κόστους της ασφάλισης υγείας που δημιουργήσαμε. Βέβαια, για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της ασφάλισης, χρειάζεται να έρθουμε σε επικοινωνία με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος θα μας προσφέρει μία πιο αναλυτική, εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση.

ugeia-5.jpg

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως εξασφαλίζοντας μία ασφάλεια υγείας, η οποία θα είναι διαμορφωμένη στα μέτρα και συγχρόνως, θα μας προσφέρει πολλά περισσότερα από παραδοσιακές καλύψεις που ενεργοποιούνται μόνο όταν μας συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό, όχι μόνο θα αισθανόμαστε πιο σίγουροι κάθε στιγμή, αλλά σταδιακά θα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής μας, προλαμβάνοντας, όσο το δυνατόν, τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Generali αρκεί για να μάθουμε πώς μπορούμε να βάλουμε την πρόληψη στην ζωή μας αλλά και να αποκτήσουμε πρόσβαση 24/7 σε ολιστικές υπηρεσίες που φροντίζουν για τη σωματική και ψυχική μας υγεία κάθε στιγμή.

Γιατί το Life On είναι μία modular πρόταση ασφάλισης που έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί όλα όσα χρειάζονται για να ζούμε μια καλύτερη ζωή.