Η μείωση της αρτηριακής πίεσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτεί κάποιος από το εγκεφαλικό.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατάλληλης διατροφής και της άσκησης.
Εμπλουτίζοντας τη διατροφή σας με τις παρακάτω τροφές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού έως και 27%.
Πηγή: Reader’s digest
Διαβάστε επίσης:
Πρόληψη εγκεφαλικού: 5 αλλαγές στη διατροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο
Φυλλικό οξύ: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Ύπνος: Η διάρκεια που αυξάνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικό