Τροφικές αλλεργίες: Δυσανεξία ή απλά μόδα;
Η δυσανεξία στη γλουτένη, στη λακτόζη, η αλλεργία στους ξηρούς καρπούς και η αποχή από τη ζάχαρη επηρεάζουν σημαντικά τις διατροφικές συνήθειες πολλών ανθρώπων.
Μήπως όμως πρόκειται εντέλει για μόδα;
Οι κοινωνιολόγοι και οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των «δήθεν προβλημάτων» που προκαλούν τα προϊόντα διατροφής έχουν αυξηθεί και το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι, τι κρύβεται πίσω από τις αλλεργίες;
Πάσχοντες ή «κατάφαντασίαν ασθενείς»;
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr