Σαλάτα με ξινόμηλο, πορτοκάλι, αντίδια και ρόδι
Μια διαφορετική σαλάτα με συνδυασμούς γεύσεων που «σπάνε» την πικρούτσικη γεύση των αντιδιών.
Υλικά
Για τη σαλάτα
4 ρίζες αντίδια
2 ξινόμηλα μεγάλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
χυμό από ½ λεμόνι
1 πορτοκάλι καθαρισμένο καλά, με τις σκελίδες χωρισμένες
1 φλιτζάνι σπόρια ροδιού
100γρ. τυρί έμενταλ, σε κύβους
2 κουτ. σούπας glace balsamico (σιρόπι βαλσαμικού ξιδιού)
αλάτι