Πέντε υλικά που δίνουν γεύση σε ένα υγιεινό γεύμα
Ένα υγιεινό γεύμαδεν είναι πάντα γευστικό. Μπορούμε όμως να το απολαύσουμε εξίσου αν βάλουμελίγη φαντασία!
Ένα υγιεινό γεύμαδεν είναι πάντα γευστικό. Μπορούμε όμως να το απολαύσουμε εξίσου αν βάλουμελίγη φαντασία!
Δείτε ποια υλικάδίνουν γεύση σε ένα υγιεινό πιάτο, ενώ παράλληλα μας παρέχουν τα θρεπτικάσυστατικά που χρειαζόμαστε.
1. Αποξηραμέναφρούτα
Οι σταφίδες, τα αποξηραμέναμούρα, τα βερίκοκα και τα σύκα ταιριάζουν εξαιρετικά με τη βρώμη και ταδημητριακά.
2. Ανάλατοι ξηροίκαρποί και σπόροι
Αντί για τακρουτόν, μια καλή ιδέα για τις σαλάτες είναι οι ξηροί καρποί. Εκτός από τησαλάτα, οι ξηροί καρποί ταιριάζουν με το γιαούρτι, τα δημητριακά και τα ψητάλαχανικά.
3. Ποπ κορν
Είναι ένα υγιεινόσνακ χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμαστο κοτόπουλο ή τα θαλασσινά.
4. Αβοκάντο
Μπορούμε να το επιλέξουμεαντί για τη μαγιονέζα στα σάντουιτς και τις σαλάτες. Αυτή η υπερ-τροφή καταπολεμάτη φλεγμονή που προκαλεί το κόκκινο κρέας.
5. Μουστάρδα
Η μουστάρδαεπιτρέπεται σε κάθε δίαιτα, καθώς μας δίνει ελάχιστες θερμίδες. Συνδυάζεταιυπέροχα με κάθε σαλάτα, κρέας και σάντουιτς.