ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι 7 πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να πεθάνετε σήμερα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ προσεκτικοί στις καθημερινές τους δραστηριότητες για να αποφύγουν ατυχήματα που μπορεί να αποδειχτούν τόσο σοβαρά ώστε να τους κοστίσουν ακόμα και την ζωή τους. Η στατιστική, όμως, δεν λέει ψέμματα και τα όσα καταγράφει κάθε χρόνο για τους απίθανους τρόπους με τους οποίους πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Οι 7 πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να πεθάνετε σήμερα!

Τα παρακάτω στοιχεί αφορούν τον πληθυσμό των ΗΠΑ, αλλά είναι

Κυλιόμενες σκάλες: Κάθε χρόνο δύο άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από ατυχήματα σε κυλιόμενες σκάλες.

escalators

Τηλεοράσεις: 19 άνθρωποι κάθε χρόνο σκοτώνονται επειδή πέφτουν επάνω τους βαριές τηλεοράσεις στο σπίτι τους, οι οποίες βρίσκονται κυρίως σε τραπεζάκια ή σε βραχίονες ψηλά στον τοίχο.

televisions

Τοστιέρες: Και όμως, 45 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από τις τοστιέρες! Η πιο συχνή αιτία είναι βέβαια η ηλεκτροπληξία σε συσκευές που δεν συντηρούνται ή/και δεν χειρίζονται σωστά.

toasters

Πέφτοντας από το κρεβάτι: Μοιάζει απίστευτο, αλλά 450 άνθρωποι στις ΗΠΑ σκοτώνονται κάθε χρόνο πέφτοντας από το κρεβάτι τους την ώρα που κοιμούνται!

falling-out-bed

Μηνύματα στο κινητό την ώρα της οδήγησης: Αυτός είναι ίσως ο πιο γνωστός κίνδυνος της λίστας αυτής, αλλά δεν παύει να προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ χάνουν τη ζωή τους 6.000 άνθρωποι σε αυτοκινητικά δυστυχήματα που προκαλούνται από τα γραπτά μηνύματα την ώρα της οδήγησης.

texting

Θύματα κεραυνών: Νομίζετε ότι το να σας χτυπήσει κεραυνός είναι τόσο απίθανο; Κάνετε λάθος, αφού περίπου 24.000 άνθρωποι κάθε χρόνο πεθαίνουν από χτύπημα κεραυνού.

lightning

Τσιμπήματα κουνουπιών: Προσέξτε πάρα πολύ τις μολύνσεις από τσιμπήματα κουνουπιών αλλά και τα είδη κουνουπιών που έχουν καταγραφεί στην περιοχή που μένετε, αφού κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ χάνουν τις ζωές τους 750.000 άνθρωποι.

mosquitos

Διαβάστε επίσης:

Δείτε αν ανήκετε στους άνδρες που θα ζήσουν περισσότερο!

Οργασμός μετά θάνατον και άλλες 7 αλήθειες που δεν φαντάζεστε για το σεξ

Ήταν κλινικά νεκρή για 26' και επέστρεψε στην ζωή!

Γύρισε η καρδιά του 90 μοίρες μετά από ατύχημα (φωτογραφίες)