Η συνταγή της ημέρας: Φανουρόπιτα
ΥΛΙΚΑ
240 ml. νερό
110 ml. ηλιέλαιο
Χυμό και ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΥΛΙΚΑ
240 ml. νερό
110 ml. ηλιέλαιο
Χυμό και ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com