Η συνταγή της ημέρας: Σούπα καλαμποκιού
Μπορούμε να βάλουμε και κύμινο που το πηγαίνει πολύ!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε τα κρεμμύδια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια χωρίς να μας πάρουν χρώμα.
- Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό, ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι, τον κουρκουμά, το τζίντερ, το κάρυ, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη.
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com