ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Σούπα καλαμποκιού

Μπορούμε να βάλουμε και κύμινο που το πηγαίνει πολύ!

Η συνταγή της ημέρας: Σούπα καλαμποκιού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε τα κρεμμύδια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια χωρίς να μας πάρουν χρώμα.
  2. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό, ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι, τον κουρκουμά, το τζίντερ, το κάρυ, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com