Η συνταγή της ημέρας: Μουστοκούλουρα
Μπορούμε να προσθέσουμε 70γρ. σταφίδες στη ζύμη άμα θέλουμε. Πολύ βασικό: δεν ζυμώνουμε τη ζύμη πάρα πολύ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι το μπέικιν, τη σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο μέσα σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ με το αλεύρι και πλάθουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη , αυτό θα πάρει περίπου 10 λεπτά (την ίδια διαδικασία μπορούμε να την κάνουμε και στο μίξερ με το γάντζο).
Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com