ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Μουστοκούλουρα

Μπορούμε να προσθέσουμε 70γρ. σταφίδες στη ζύμη άμα θέλουμε. Πολύ βασικό: δεν ζυμώνουμε τη ζύμη πάρα πολύ.

Η συνταγή της ημέρας: Μουστοκούλουρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι το μπέικιν, τη σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο μέσα σε ένα μπολ.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ με το αλεύρι και πλάθουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη , αυτό θα πάρει περίπου 10 λεπτά (την ίδια διαδικασία μπορούμε να την κάνουμε και στο μίξερ με το γάντζο).

Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com