Πώς θα φτιάξετε κουλούρια Θεσσαλονίκης
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. σουσάμι
1 ½ κ.σ. αλάτι
9 γρ. ξερή μαγιά
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
550 ml νερό
1 κ.γ. ζάχαρη,κρυσταλλική
3 κ.σ. πετιμέζι
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. σουσάμι
1 ½ κ.σ. αλάτι
9 γρ. ξερή μαγιά
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
550 ml νερό
1 κ.γ. ζάχαρη,κρυσταλλική
3 κ.σ. πετιμέζι
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com