Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα
ΥΛΙΚΑ
60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε περισσότερα εδώ