Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο
Το περίφημο καλοκαιρινό χορταράκι -αντράκλα ή γλιστρίδα- γίνεται βάση για την απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα.
Συνοδεύεται με ντοματάκια και τηγανητό ανθότυρο και περιχύνεται με ελαφρύ dressing.
Υλικά
30 ντοματάκια τσέρι
3 ματσάκια αντράκλα
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
200γρ. ανθότυρο, σε χοντρούς κύβους
λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα του τυριού
σπορέλαιο για το τηγάνισμα του τυριού
Για το dressing της σαλάτας
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι
αλάτι