ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Το περίφημο καλοκαιρινό χορταράκι -αντράκλα ή γλιστρίδα- γίνεται βάση για την απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα.

Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Συνοδεύεται με ντοματάκια και τηγανητό ανθότυρο και περιχύνεται με ελαφρύ dressing.

Υλικά

30 ντοματάκια τσέρι
3 ματσάκια αντράκλα
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
200γρ. ανθότυρο, σε χοντρούς κύβους
λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα του τυριού
σπορέλαιο για το τηγάνισμα του τυριού

Για το dressing της σαλάτας

1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι
αλάτι

Ολόκληρη η συνταγή στο Olivemagazine.gr