«Πασχαλινό τραπέζι: Η επόμενη μέρα!», από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά
Το Πάσχα πέρασε και ελπίζω να περάσατε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους. Όλοι «ξεφύγαμε» διατροφικά και οι ατασθαλίες μας ήταν αρκετές λόγω της ημέρας.
Το πασχαλινό τραπέζι είναι άλλωστε πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη λόγω των διαφόρων κρεάτων και των αυγών, αλλά και πλούσιο σε ζάχαρη λόγω των παραδοσιακών τσουρεκιών και κουλουριών.
Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε την επόμενη ημέρα για να μην δείτε το βάρος σας να ανεβαίνει;
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr