Η Ελένη Ψυχούλη μας διδάσκει τα μυστικά της βελουτέ σούπας
Σου αρέσουν οι φίνες βελουτέ σούπες; Η Ελένη Ψυχούλη θα σου μάθει τα 5 μυστικά που θα την κάνουν πραγματικά επιτυχημένη και θα σου πει και την αλήθεια για 3 μύθους γύρω από το βελούδο μιας σούπας.
Οι περισσότεροι λαοί του κόσμου ξεκινούν το γεύμα τους με μια σούπα αλλά αντιμετωπίζουν και σαν σνακ μια βελουτέ. Η βελούδινη σούπα δεν θυμίζει τίποτα παραδοσιακό, κι αυτό είναι καλό νέο, αφού μόνο με τη γεύση της ο Έλληνας μπορεί να σκοτώσει την κλασική άποψη που αντιμετωπίζει μια σούπα σαν φαγητό της αρρώστιας.
Γεμάτη θρεπτικά συστατικά και λίγες θερμίδες, μια σούπα βελουτέ είναι ένα ιδανικό πρώτο πιάτο, ένα καθημερινό, ένα κυρίως γεμάτο θαλπωρή, ένα υγιεινό «ενδιάμεσο» μιας μικρής πείνας, ένας τρόπος να ανακυκλώσεις ό,τι περισσεύει και έχει χάσει την πρώτη του φρεσκάδα στο ψυγείο σου, ένας άλλος λόγος να ανακυκλώσεις το φαγητό της προηγούμενης μέρας και ένας ακόμη για να κρύψεις από τα παιδιά τα λαχανικά που δεν αγαπούν.