ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μανιτάρια με καβουρμά και θυμάρι

Ένα πλούσιο πιάτο που συνδυάζει τα μανιτάρια με τον καβουρμά και γίνεται πολύ καλό συνοδευτικό για το κρασί και το τσίπουρο. Θα το σερβίρετε ζεστό και θα το απολαύσετε πολύ.

Μανιτάρια με καβουρμά και θυμάρι

Υλικά

500γρ. μανιτάρια λευκά
250γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
500γρ. καβουρμά βοδινό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι ζωμό βοδινού
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 ματσάκι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr