ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τζατζίκι κλασικό και 2 ακόμη παραλλαγές

Κλασικό να το τρως με το κουτάλι, με παντζάρι για εντυπωσιακό χρώμα και γεύση ιδανικό και για άλειμμα σε σάντουιτς, με κολοκυθάκια και σαφράν ιδανικό ακόμη και για dressing σαλάτας.

Τζατζίκι κλασικό και 2 ακόμη παραλλαγές

Υλικά

Για κλασικό τζατζίκι
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1-3 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο σκορδάτο το προτιμάτε)
1 μεγάλο αγγούρι (με τη φλούδα του)
¼ ματσάκι μαϊντανού ψιλοκομμένoαλάτι, πιπέρι λευκό
2 κουτ. σούπας ξύδι
150ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι λευκό

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr