Κρητικός ντάκος κλασικός
Τραγανά κριθαροκούλουρα, ζουμερές κατακόκκινες ντομάτες, ελιές, ξινομυζήθρα, εκλεκτό ελαιόλαδο και ρίγανη συμμαχούν και φτιάχνουν το λατρεμένο κρητικό ορεκτικό.
Υλικά
- 4 κριθαροκούλουρα στρογγυλά από την Κρήτη
- 600γρ. ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
- 300γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης
- 20 ελιές θρούμπες
- εκλεκτό ελαιόλαδο
- μπόλικη ρίγανη φρέσκια
Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία εκτέλεσης στο Olivemagazine.gr