ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Καροτόσουπα με απάκι Κρήτης

Πεντανόστιμη σούπα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα με βασικά υλικά το καρότο και κρητικό απάκι. Θα τη γαρνίρετε με μαϊντανό, λίγο απάκι και δροσερό γιαούρτι.

Καροτόσουπα με απάκι Κρήτης

Υλικά

1 κιλό καρότα τρυφερά, σε μέτρια κομμάτια
250γρ. απάκι Κρήτης, σε μικρά καρέ
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια, σε ψιλά καρέ
2 πατάτες μέτριες, ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
1200ml ζωμό κρέατος (ή λαχανικών)
1 κρόκο αβγού
100γρ. γιαούρτι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr