Καροτόσουπα με απάκι Κρήτης
Πεντανόστιμη σούπα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα με βασικά υλικά το καρότο και κρητικό απάκι. Θα τη γαρνίρετε με μαϊντανό, λίγο απάκι και δροσερό γιαούρτι.
Υλικά
1 κιλό καρότα τρυφερά, σε μέτρια κομμάτια
250γρ. απάκι Κρήτης, σε μικρά καρέ
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια, σε ψιλά καρέ
2 πατάτες μέτριες, ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
1200ml ζωμό κρέατος (ή λαχανικών)
1 κρόκο αβγού
100γρ. γιαούρτι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr