Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι
Ζουμερές μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες σε σινάπι, μπίρα, μυρωδικά, κρεμμύδι, μέλι και πετιμέζι, ψήνονται στο γκριλ και... λιώνουν στο στόμα.
Υλικά
2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες, περίπου 550γρ. η κάθε μια
Για τη μαρινάδα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κόκκους σιναπιού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ματσάκι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
1 μπίρα μαύρη
4 κουτ. σούπας πετιμέζι
2 κουτ. σούπας μέλι
χυμό από ένα πορτοκάλι και λίγο ξύσμα
αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr