Συνταγή για πατατόπιτα
Μια πίτα διαφορετική από τις άλλες, με βάση την πατάτα χωρίς φύλλο.

Υλικά
2½ κιλά πατάτες με τη φλούδα, πλυμένες καλά
100ml ελαιόλαδο+λίγο επιπλέον για το ταψί
1 κρεμμύδι μεγάλο, σε ψιλά καρέ
100ml γάλα
4 αβγά, χτυπημένα ελαφρώς
200γρ. κεφαλογραβιέρα πικάντικη, τριμμένη, ή άλλο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας
100γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100γρ. πεκορίνο Αμφιλοχίας, τριμμένο
2 κουτ. σούπας φυλλαράκια ρίγανης, φρέσκιας, ψιλοκομμένα ή 1 κουτ. σούπας, κοφτή, ρίγανη ξερή, τριμμένη
φύλλα από ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε πώς θα τη φτιάξετε στο olivemagazine.gr