Γιατί τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου
Η 25η Μαρτίου έχει συνδυαστεί γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
Η 25η Μαρτίου έχει συνδυαστεί γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, η Εκκλησία επέτρεπε στους πιστούς να φάνε ψάρι μόνο δύο φορές, συγκεκριμένα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων.
Γιατί τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr