Κρόκος Κοζάνης: Εννέα σημαντικά οφέλη στην εγκυμοσύνη
Γιατί να εντάξετε τον κρόκο Κοζάνης στη διατροφή σας την περίοδο της εγκυμοσύνης καιο τι να προσέξετε.
Ο κρόκος Κοζάνης ή αλλιώς σαφράν είναι ένα μπαχαρικό γνωστό για τις αρωματικές του ιδιότητες. Παράγεται κυρίως στο Ιράν, την Ινδία και την Ελλάδα και αποτελεί ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα μπαχαρικά στις ανατολίτικες κουζίνες. Ο κρόκος Κοζάνης θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμος για τον οργανισμό και το ίδιο ισχύει και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Κρόκος Κοζάνης: Είναι ασφαλής η κατανάλωσή του την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Ο κρόκος Κοζάνης είναι ένα από τα μπαχαρικά που μπορεί να καταναλώνεται άφοβα την περίοδο της εγκυμοσύνης, αρκεί η κατανάλωσή του να γίνεται με μέτρο. Σύμφωνα με μελέτες, η υπερκατανάλωση μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα συσπάσεις της μήτρας, θρομβοπενία, αιμορραγία, ακόμα και αποβολή.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr