ΥΓΕΙΑ
Ποιες τροφές δεν πρέπει να μαγειρεύετε σε σκεύη από μαντέμι (pics)
Ο χυτοσίδηρος, κοινώς μαντέμι, είναι κράμα σιδήρου με άνθρακα σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη από 2,1% κατά βάρος.
Πολλοί μαγειρεύουν αποκλειστικά σε σκεύη από μαντέμι.
Όσο καλό και αν είναι όμως ένα σκεύος από μαντέμι, δεν ενδείκνυται για όλα τα φαγητά.
Δείτε παρακάτω ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε να μαγειρεύετε σε τέτοια σκεύη.
Πηγή: Reader's digest
Διαβάστε επίσης:
Ποια είναι τα 4 καλύτερα λάδια για μαγείρεμα
Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να μαγειρεύετε κάθε είδος κρέατος
Ο τρόπος μαγειρέματος που προστατεύει την καρδιά!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr