ΥΓΕΙΑ

Εγκεφαλικό: Οι τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο (pics)

Οι παράγοντες κινδύνου για εγκεφαλικό επεισόδιο είναι πολλοί και όσο περισσότερους έχει κάποιος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.

Η μείωση της αρτηριακής πίεσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτεί κάποιος από το εγκεφαλικό.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατάλληλης διατροφής και της άσκησης.

Εμπλουτίζοντας τη διατροφή σας με τις παρακάτω τροφές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού έως και 27%.

Πηγή: Reader’s digest

Διαβάστε επίσης:

Πρόληψη εγκεφαλικού: 5 αλλαγές στη διατροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο

Φυλλικό οξύ: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Ύπνος: Η διάρκεια που αυξάνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικό

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved