ΥΓΕΙΑ

Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι

Έχετε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ και πρέπει να αποφασίσετε ποια τρόφιμα πρέπει να συντηρήσετε στο ψυγείο και ποια όχι.

 

Δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε, αφού την απάντηση δίνει η FDA (η αρμόδια υπηρεσία για τα τρόφιμα και τα φάρμακα στις ΗΠΑ).

Δεν έχετε λοιπόν παρά να χωρίσετε κάποια από τα βασικά ήδη διατροφής σε τρεις κατηγορίες.

-Όσα πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

-Όσα δεν πρέπει να βάλετε στο ψυγείο και

-Όσα μπορείτε να συντηρήσετε και εντός αλλά και εκτός ψυγείου

Στο ψυγείο βάζουμε:

-Αυγά

-Τυριά

-Γάλα σόγιας αλλά μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

-Γάλα

-Μαρμελάδα, επίσης μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

-Φρέσκο κρέας

-Ψάρια

Δεν βάζουμε ποτέ στο ψυγείο:

-Ντομάτες

-Κρεμμύδια

-Σκόρδα

-Πατάτες

-Ψωμί

-Καφέ

-Βασιλικό

-Μέλι

-Λάδι

Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο:

-Βούτυρο, ανάλογα με το πότε θα το καταναλώσουμε

-Μήλα

-Μπανάνες

Διαβάστε επίσης:

Μέλι: Γιατί πρέπει να προτιμάτε το συσκευασμένο

Γρήγορη απόψυξη: Στο νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων; Τι είναι πιο ασφαλές

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved