ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Nixon on the beach. Αpantima beach. Στην Αντίπαρο!
Το γνωστό στέκι της Αγησιλάου φορά τα καλοκαιρινά του και μετακομίζει στο Beach house Antiparos για την ερχόμενη σεζόν.
Ο σεφ Marko Rossi βάζει κι εδώ το χεράκι του και δημιουργεί ένα μενού με ανάλαφρο χαρακτήρα και μπόλικο ελληνικό στοιχείο.
Τις εντυπώσεις κλέβουν υπέροχα πλατό με κυκλαδίτικα τυριά, ο ψητός τόνος με τσιπς και σοτέ παντζάρια, τα γεμιστά με μυζήθρα, σπανάκι και δυόσμο πράσινα ραβιόλια, αλλά και πιάτα για αμετανόητους κρεατοφάγους, όπως η ζουμερή hanger steak με θυμάρι, τυρί Σαν Μιχάλη, άγρια ρόκα και λάδι τρούφας.