ΟΜΟΡΦΙΑ

9+1 λόγοι για να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών τώρα!

Η ιδέα της μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να σας απασχολεί αρκετό καιρό, και ενδεχομένως να έχετε ήδη κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να είστε πιο κοντά στο μεγάλο βήμα!

Ωστόσο, η τελική απόφαση μπορεί να φαίνεται δύσκολη και οι δισταγμοί να υπερβαίνουν την επιθυμία για δράση. Σωστά σκέφτεστε! Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση που δεν αλλάζει μόνο την εικόνα των μαλλιών σας, αλλά μπορεί να αλλάξει και τη ζωή σας ακόμα.

Για να έχετε όλες τις σωστές πληροφορίες από τους ειδικούς, ζητήσαμε από τον Δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη, MD, PhD, FISHRS, εξειδικευμένο Χειρουργό Μεταμόσχευσης Μαλλιών, Επιστημονικό Διευθυντή της Anastasakis Hair Clinic και Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Διαβάστε παρακάτω τους 9+1 λόγους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε άμεσα.

#1 Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο!

Κάντε τη μεταμόσχευση μαλλιών τώρα, για να χαρείτε πιο σύντομα τα νέα σας μαλλιά!

Όσο πιο σύντομα κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών τόσο πιο σύντομα τα νέα μαλλιά θα μεγαλώσουν και θα έχετε ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα! Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, βασισμένη στην απλή λογική που απαντά στο ερώτημα γιατί να κάνετε τώρα μεταμόσχευση μαλλιών. Ο Δρ. Αναστασάκης εξηγεί: «Μπορώ να μιλήσω για ό,τι ισχύει στην κλινική μου και είναι αυτό που μπορούν να σας επιβεβαιώσουν οι ενδιαφερόμενοι που επιλέγουν την Anastasakis Hair Clinic για τη μεταμόσχευση μαλλιών τους. Από τη στιγμή που θα κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών, η επανέκφυση των νέων μαλλιών αρχίζει να γίνεται ορατή στους 3 με 4 μήνες. Στη δική μου κλινική, στους 9 μήνες η διαφορά που θα έχετε σε επανέκφυση, πυκνότητα και μήκος μαλλιών είναι εμφανέστατη και το πλήρες αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών ολοκληρώνεται περίπου στον χρόνο. Άρα, όσο πιο σύντομα προχωρήσετε στη μεταμόσχευση μαλλιών σας, τόσο συντομότερα θα χαρείτε τα νέα σας μαλλιά».

Μην χάνετε χρόνο! Γιατί να μην απολαύσετε το επόμενο καλοκαίρι με πυκνά μαλλιά και γεμάτοι αυτοπεποίθηση; Εξάλλου, όσο περισσότερο καθυστερείτε, από τη μια η αραίωση θα εξελίσσεται και από την άλλη, θα αναγκάζεστε να βλέπετε στον καθρέφτη σας τα αραιά μαλλιά σας για ακόμα περισσότερο διάστημα.

#2 Ανδρογενετική αλωπεκία

Εάν η ανδρογενετική αλωπεκία και η αραίωση των μαλλιών σας είναι ένα οικογενειακό χαρακτηριστικό, τότε να είστε σίγουροι ότι η μεταμόσχευση μαλλιών θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το μέλλον των μαλλιών σας!

Όπως εξηγεί ο Δρ. Αναστασάκης: «Η Ανδρογενετική αλωπεκία είναι η κύρια αιτία τριχόπτωσης στους άνδρες και είναι μια κληρονομική παθολογική κατάσταση. Είναι επίσης, ένας από τους πιο προφανείς λόγους για να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την τριχόπτωση και την ανδρογενετική αλωπεκία μπορεί να κληρονομηθούν είτε από τη μεριά της μητέρας είτε του πατέρα. Άρα, αν κάποιος έχει κληρονομήσει αυτά τα γονίδια τότε οι πιθανότητες να εμφανίσει αραίωση αυξάνονται κατά πολύ. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρει κάποιος αν έχει κληρονομήσει αυτά τα γονίδια και αν θα αραιώσουν τα μαλλιά του, μέχρι να δει τα πρώτα σημάδια. Μια απλή παρατήρηση των μαλλιών των κοντινών συγγενών, θα σας αποκαλύψει το μέλλον των μαλλιών σας. Αν αυτό φαίνεται… αραιό, τότε η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσετε να έχετε πυκνά μαλλιά για μια ζωή».

#3 Είναι μια ασφαλής ιατρική επέμβαση

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία ασφαλής επέμβαση για όλες τις ηλικίες, εφόσον γίνει από τα κατάλληλα χέρια. Αρκεί να εμπιστευθείτε, δηλαδή, τον έμπειρο ιατρό και την εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών που με αποδείξεις μπορεί να σας προσφέρει ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

«Όπως όμως ισχύει σε όλες τις ιατρικές επεμβάσεις -λέει ο Δρ. Αναστασάκης- έτσι και στη μεταμόσχευση μαλλιών, όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο πιο εύκολη είναι η επέμβαση από ιατρικής πλευράς. Όσο πιο νέος είναι κανείς, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να έχει υποκείμενα νοσήματα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και πρόληψης. Αυτό σημαίνει ότι όταν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα σε μεγαλύτερες ηλικίες αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη για τη μεταμόσχευση μαλλιών».

Το πιο βασικό επιχείρημα όμως είναι: Γιατί να μην χαρείτε πυκνά μαλλιά, τώρα που είστε νέοι και για τα επόμενα 30-40 χρόνια, παρά να περιμένετε άλλα 10 χρόνια χωρίς μαλλιά;

#4 Δεν χρειάζεται να καλύπτετε την αραίωση!

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε καπέλα, περίεργα χτενίσματα ή προϊόντα πύκνωσης μαλλιών για να καλύπτετε την αραίωση.

Δείτε τι λένε οι φίλοι του Σάκη για τη μεταμόσχευση μαλλιών του:

Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών θα σας απαλλάξει απ’ όλα όσα χρησιμοποιούσατε τόσο καιρό για να καλύπτετε την αραίωση των μαλλιών σας. Βέβαια η προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι, όπως ήδη αναφέραμε να κάνετε τη σωστή επιλογή ιατρού, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και πυκνό και όλοι να βλέπουν τη διαφορά, αλλά κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι έχετε κάνει. Και αυτό, γιατί θα είναι απόλυτα ταιριαστό στην ηλικία σας και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.

#5 Μοναδική αυτοπεποίθηση

«Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών και ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη! Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν αλλάζει μόνο την εικόνα των μαλλιών κάποιου αλλά, σύμφωνα και με τις μελέτες που έχουν γίνει, τον κάνει να δείχνει νεότερος και πιο ελκυστικός. Βελτιώνει την εικόνα που έχει κάποιος για τον εαυτό του, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του και τελικά αλλάζει τη ζωή του», λέει ο Δρ. Αναστασάκης.

Δείτε το αποτέλεσμα του Κωνσταντίνου και τι έχει αλλάξει η μεταμόσχευση μαλλιών στην αυτοπεποίθησή του:

Στην Anastasakis Hair Clinic θα βρείτε εκατοντάδες βίντεο ασθενών που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική. Σε αυτά, εκτός από φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών και μετά, καθώς και λήψεις του τωρινού τους αποτελέσματος, από διαφορετικές γωνίες, με μαλλιά στεγνά ή βρεγμένα, μπορείτε να δείτε τους ίδιους τους ασθενείς να μιλούν για την εμπειρία τους, πώς βλέπουν το αποτέλεσμα τους και πόσο τελικά αυτή η αλλαγή στα μαλλιά τους έχει αλλάξει την αυτοπεποίθησή τους.

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; Για να ξεκινήσεις να χαμογελάς μπροστά στον καθρέφτη σου όταν κοιτάς τα μαλλιά σου!

#6 Η τεχνολογική εξέλιξη

Η εξέλιξη των τεχνικών εμφύτευσης και οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να προσφέρουν ένα state-of-the-art φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα! Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να δώσει απίστευτα φυσικά και πυκνά αποτελέσματα. Γενικότερα, είναι ένας κλάδος που συνεχώς εξελίσσεται όχι μόνο όσον αφορά στις τεχνικές αλλά και τα εργαλεία και την όλη διαδικασία.

Έτσι, λοιπόν, ο εξειδικευμένος και έμπειρος ιατρός στη μεταμόσχευση μαλλιών που ακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου, λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια, συμμετέχει ενεργά σε αυτά και έχει τα καλύτερα όπλα στα χέρια του για να σας χαρίσει ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

#7 Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι τώρα ιδανικό!

Όσο περνάει ο καιρός, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν θα μειωθεί, ειδικά όταν θέλετε να εμπιστευθείτε μία έμπειρη και εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Μην περιμένετε –ούτε να ψάχνετε την «ευκαιρία» ή την «οικονομική προσφορά» που θα σας κάνει να προχωρήσετε στην απόφασή σας. Όπως σε κάθε τομέα της ζωής, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις! Οι πιστοποιημένοι και έμπειροι χειρουργοί μεταμόσχευσης μαλλιών που πλαισιώνονται από μια έμπειρη και εξειδικευμένη νοσηλευτική ομάδα παρέχουν υπηρεσίες σε τιμές αντίστοιχες των εξειδικευμένων ιατρών σε άλλες χώρες. Οπότε, ο σωστός ιατρός δεν θα σας προσφέρει κανένα οικονομικό κίνητρο για να σας δελεάσει. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι αυτές που έχουν αξία.

#8 Μείωση της εμφάνισης προχωρημένης αραίωσης

Μια συνολική στρατηγική αντιμετώπισης της αραίωσης, που περιλαμβάνει και τη μεταμόσχευση μαλλιών, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης προχωρημένης αραίωσης στο μέλλον.

Δεδομένου ότι αντιλαμβανόμαστε την αραίωση αφότου έχουμε χάσει το 50% των μαλλιών μας, όσο πιο γρήγορα επισκεφθείτε έναν ιατρό εξειδικευμένο στη μεταμόσχευση μαλλιών, τόσο το καλύτερο για τα μαλλιά σας. Όταν αντιμετωπίζετε τα προβλήματα των μαλλιών από νωρίς και όχι εκ των υστέρων, έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να σώσετε τα μαλλιά σας και να παραμείνουν στη θέση τους για πολλά χρόνια, ίσως και για πάντα! Η αναμονή αυξάνει τις πιθανότητες να μεγαλώσει η αραίωση των μαλλιών σας και τότε να χρειάζεστε περισσότερα τριχοθυλάκια για να καλύψετε τις αραιές περιοχές.

#9 Σύντομος χρόνος ανάκαμψης

Όταν εμπιστευθείτε τους σωστούς επαγγελματίες, ο χρόνος επούλωσης και ανάρρωσης είναι ιδιαίτερα σύντομος. Με τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, ο χρόνος επούλωσης και ανάρρωσης για τους περισσότερους ασθενείς είναι 1 με 3 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθετε πολύ γρήγορα στις δραστηριότητές σας και στην καθημερινότητα σας. Οι εξειδικευμένοι ιατροί που ακολουθούν τις εξελίξεις και τις καλές πρακτικές στη μεταμόσχευση μαλλιών ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν τη γρήγορη επούλωση της δότριας και της λήπτριας περιοχής, όσο και την ταχύτερη ανάπτυξη των νέων μαλλιών. Πλέον μετά από 1-2 ημέρες μπορείτε να επανέλθετε κανονικά στην καθημερινότητά σας με ελάχιστους περιορισμούς, όπως είναι για παράδειγμα η χρήση καπέλου κατά τους θερινούς μήνες.

#10 Φυσικά μαλλιά για ΠΑΝΤΑ!

Μέχρι σήμερα καμία άλλη αγωγή δεν προσφέρει μόνιμο, φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα όπως η μεταμόσχευση μαλλιών, δεδομένου ότι γίνεται από μία έμπειρη και εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι για πάντα και αυτό είναι κάτι που το εξασφαλίζει η ίδια η φύση. Εφόσον κάποιος ξεκινήσει κάποια αγωγή θα πρέπει να την τηρεί πιστά εφ’ όρου ζωής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Από την άλλη, τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών ναι μεν διαρκούν εφ’ όρου ζωής, δεν απαιτούν όμως καμία ιδιαίτερη φροντίδα γιατί είναι τα δικά σας μαλλιά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς από τη μεριά σας, είναι να επιλέξετε με σύνεση τον ιατρό που θα αναλάβει να αποκαταστήσει την εικόνα των μαλλιών σας.

Γιατί να κάνετε τώρα μεταμόσχευση μαλλιών

Ο Δρ. Αναστασάκης συμβουλεύει επ’ αυτού ότι: «Κάντε μεταμόσχευση μαλλιών τώρα με τον ιατρό εκείνο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη με τις γνώσεις, τις ικανότητές του και την εμπειρία του. Επιλέξτε τον ιατρό εκείνο που διαθέτει μια έμπειρη και εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Επιλέξτε τον ιατρό που ακολουθεί τις εξελίξεις της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών και τις οδηγίες των επίσημων οργανώσεων της μεταμόσχευσης μαλλιών, ABHRS και ISHRS. Επιλέξτε τον ιατρό εκείνο που μέσα από video αποτελεσμάτων ασθενών που ήδη τον εμπιστεύθηκαν μπορείτε να κρίνετε τη δουλειά του, αλλά και να δείτε το αποτέλεσμα που μπορεί να σας χαρίσει. Επιλέξτε τον ιατρό εκείνο που θα σας χαρίσει ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που κοιτάτε τον καθρέφτη σας.

Γιατί να κάνετε τώρα μεταμόσχευση μαλλιών; Γιατί το θέλετε πραγματικά και θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα σας στον καθρέπτη αλλά και την ψυχολογία σας!»

Εάν νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε την εικόνα των μαλλιών σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, επικοινωνήστε με τον Δρ. Αναστασάκη και την Anastasakis Hair Clinic για ένα ραντεβού δια ζώσης ή online και μάθετε τι μπορεί να κάνει η μεταμόσχευση μαλλιών στη δική σας περίπτωση.

Anastasakis Hair Clinic: 210 - 80 11.000, www.ahc.gr, info@ahc.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved