ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν τα παντζάρια στην υγεία - Ιδέες για να τα εντάξεις στη διατροφή σου

Αν δεν έτρωγες παντζάρια μέχρι σήμερα, καιρός να τους δώσεις μια ευκαιρία!

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό ρίζας, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως τεύτλο ή κοκκινογούλι. Υπάρχουν διάφορα είδη παντζαριών που διακρίνονται από το χρώμα τους, όπως το σέσκουλο, μια φυλλώδης ποικιλία, και το ζαχαρότευτλο, του οποίου η ρίζα έχει υψηλή συγκέντρωση σε σάκχαρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved