ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Υψηλά τριγλυκερίδια: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε (εικόνες)
Τα τριγλυκερίδια είναι ένας τύπος λιπιδίων στο αίμα, τα οποία σε μεγάλες συγκεντρώσεις μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων.
Για να προλάβετε τις πιθανές επιπτώσεις, είναι σημαντικό να ακολουθείτε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Η διατροφή παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να κρατήσει κάποιος σε χαμηλά επίπεδα τα τριγλυκερίδια στο αίμα του.
Δείτε τι είναι καλό να αποφεύγετε ή/και να περιορίσετε σημαντικά: