ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για κλασική πανακότα

Αυτή τη συνταγή για πανακότα πρέπει να τη δοκιμάσετε.

Η πανακότα είναι από τα πιο γνωστά γλυκά της Ιταλίας. Η ονομασία της σημαίνει «ψημένη κρέμα» και αποτελείται από μαγειρεμένη κρέμα γάλακτος, η οποία έχει στερεοποιηθεί κατά την παρασκευή με ζελατίνη.

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη συνταγή για αυθεντική πανακότα που μπορούμε να ετοιμάσουμε σε πέντε λεπτά.

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved