ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Γκρέιπφρουτ: Mε ποιους τρόπους ωφελεί την υγεία (εικόνες)
Παρά την ελαφρώς ξινή και πικρή γεύση του, λόγος που πολλοί το αποφεύγουν, το γκρέιπφρουτ είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία, καθώς ενισχύουν το ανοσοποιητικό και επιταχύνουν τον μεταβολισμό.
Σχετική μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έτρωγαν γκρέιπφρουτ λάμβαναν περισσότερη βιταμίνη C, μαγνήσιο, κάλιο και φυτικές ίνες.
Μπορεί ο χυμός γκρέιπφρουτ να είναι πολύ δημοφιλής, είναι όμως καλύτερο να καταναλώνετε ολόκληρο το φρούτο ώστε να επωφεληθείτε από τις φυτικές ίνες.
Δείτε αναλυτικά στις εικόνες που ακολουθούν τους λόγους που πρέπει να καταναλώνετε τακτικά το συγκεκριμένο εσπεριδοειδές: