ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες aglio e olio
Μια συνταγή για νόστιμα σπιτικά ζυμαρικά.
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 κρόκο
50ml. ελαιόλαδο
2 πρέζες αλάτι
500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες
200ml. ελαιόλαδο
150-200ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
αλάτι & πιπέρι
½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com