ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Focaccia με ντοματίνια & πέστο βασιλικού

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το ζυμάρι:

300 γρ. αλεύρι, σκληρό

200 γρ. αλεύρι τύπου 00

7 γρ. ξερή μαγιά

2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

½ κ.σ. αλάτι & έξτρα χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα της ζύμης

300 ml χλιαρό νερό

100 ml ελαιόλαδο & έξτρα για το πασπάλισμα της ζύμης

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved