Προσέχουμε πολύ στο βράσιμο της γαρίδας γιατί αν τις παραβράσουμε μπορεί να λιώσουν. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και 1/4κγ. γλυκάνισο για έξτρα γεύση.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες κτψ. με το κέλυφος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 50 γρ. ούζο 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες 2 στικ σέλερυ κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες ¼ κγ μπούκοβο 100 γρ.ελαιόλαδο 600 γρ. ντομάτα κονκασέ Αλάτι 300 γρ.φέτα