ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Το Πάσχα πέρασε, το... μεγάλο φαγοπότι τελείωσε και εσείς, απολύτως δικαιολογημένα, δεν έχετε την παραμικρή όρεξη (ή το κουράγιο) να ξαναχωθείτε στην κουζίνα για νέες περιπέτειες. Και καλά κάνετε, αφού δεν υπάρχει λόγος!
Είναι σίγουρο ότι από το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι έχουν περισσέψει πολλά υλικά που θα γίνουν η πρώτη ύλη για αμέτρητες συνταγές, για τις επόμενες ημέρες.
Η υπέροχη σεφ Ντίνα Νικολάου εκτός από τις δεκάδες συνταγές που έχει στο προσωπικό της site dinanikolaou.gr δίνει ειδικά για τους αναγνώστες του Gossip-tv.gr 3 πρωτότυπες και πεντανόστιμες ιδέες για να αξιοποιήσετε το αρνάκι ή το κατσίκι που σας έχει περισσέψει από το Πασχαλινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv