Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο
OnMed
Το περίφημο καλοκαιρινό χορταράκι -αντράκλα ή γλιστρίδα- γίνεται βάση για την απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα.
Συνοδεύεται με ντοματάκια και τηγανητό ανθότυρο και περιχύνεται με ελαφρύ dressing.
Υλικά
30 ντοματάκια τσέρι 3 ματσάκια αντράκλα 1 κουτ. σούπας ζάχαρη 200γρ. ανθότυρο, σε χοντρούς κύβους λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα του τυριού σπορέλαιο για το τηγάνισμα του τυριού
Για το dressing της σαλάτας
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξίδι αλάτι