ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η κοπανιστή, το χθες, το αύριο και 43 συνταγές
O Δημήτρης Ρουσσουνέλος μετά τα βιβλία του Μυκονιάτικη Μαγειρική, τα Χοιροσφάγια στη Μύκονο και Κυκλάδες: γαστρονομικό οχυρό, επανέρχεται δριμύτατος με την πολυαναμενόμενη Κοπανιστή του.
Ένα βιβλίο για το ιδιαίτερο αυτό τυρί των Κυκλάδων που ξεκίνησε σαν ένα μοναχικό ταξίδι του Δημήτρη, μέρος μιας διαδρομής με σημείο εκκίνησης την παιδική του ηλικία. Από πέρυσι τέτοιο καιρό που ξεκίνησε το ταξίδι της Κοπανιστής με μόνα εφόδια δικές του αναμνήσεις, μυρωδιές, γεύσεις και σημειώσεις μέχρι σήμερα που έφτασε στα χέρια μας, ένα σωρό φίλοι του, πολλοί από αυτούς και δικοί μας που αγαπούν τη μαγειρική, επαγγελματίες μάγειρες και δημοσιογράφοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του κι έτσι το βιβλίο εμπλουτίστηκε με 43 συνταγές.