Ακράδαντα πιστεύω πως το νοστιμότερο σάντουιτς το φτιάχνουν τα κεφτεδάκια της προηγούμενης μέρας, σε συνδυασμό με ένα- τραγανό απ' έξω και αφράτο μέσα- ψωμάκι, όπως η μπαγκέτα. Όλη η ελληνικότητα κλεισμένη σε ένα ψωμάκι, που τρώγεται ιδανικά μετά το μπάνιο, στην παραλία!
Υλικά
1 μπαγκέτα κομμένη στα 4 και εγκάρσια στη μέση 4 φέτες τυρί γκούντα
Για τα κεφτεδάκια
500γρ. κιμά (μίγμα χοιρινό με μοσχαρίσιο) 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 αβγό 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα 1 κουτ. σούπας ρίγανη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr