Ψαρονέφρι με κυδώνια και σταφίδες σε σάλτσα κονιάκ
OnMed
Το «μπον φιλέ» του χοιρινού κάνει εξαιρετική παρέα με κυδώνια και σταφίδες σε ένα πιάτο ιδανικό για τα κυριακάτικα ή τα γιορτινά σας καλέσματα.
Υλικά
3 κυδώνια χυμό από ½ λεμόνι 80ml ελαιόλαδο 50γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 800γρ. ψαρονέφρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε ψιλά καρέ ½ κουτ. σούπας τζίντζερ, σε σκόνη ½ κουτ. σούπας κόλιανδρο, σε σκόνη 2 φλιτζάνια κονιάκ ½ φλιτζάνι σταφίδα κορινθιακή ½ κουτ. γλυκού κορνφλάουρ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο