ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σαλάτα με ξινόμηλο, πορτοκάλι, αντίδια και ρόδι

Μια διαφορετική σαλάτα με συνδυασμούς γεύσεων που «σπάνε» την πικρούτσικη γεύση των αντιδιών.

Υλικά

Για τη σαλάτα

4 ρίζες αντίδια
2 ξινόμηλα μεγάλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
χυμό από ½ λεμόνι
1 πορτοκάλι καθαρισμένο καλά, με τις σκελίδες χωρισμένες
1 φλιτζάνι σπόρια ροδιού
100γρ. τυρί έμενταλ, σε κύβους
2 κουτ. σούπας glace balsamico (σιρόπι βαλσαμικού ξιδιού)
αλάτι

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved