Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι
OnMed
Ζουμερές μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες σε σινάπι, μπίρα, μυρωδικά, κρεμμύδι, μέλι και πετιμέζι, ψήνονται στο γκριλ και... λιώνουν στο στόμα.
Υλικά
2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες, περίπου 550γρ. η κάθε μια Για τη μαρινάδα 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού κόκκους σιναπιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ ματσάκι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο ½ ματσάκι ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη 1 μπίρα μαύρη 4 κουτ. σούπας πετιμέζι 2 κουτ. σούπας μέλι χυμό από ένα πορτοκάλι και λίγο ξύσμα αλάτι, πιπέρι