ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί να εντάξουμε τα αμύγδαλα στη διατροφή μας;

Ποια είναι τα οφέλη των αμυγδάλων για την υγεία.

Το αμύγδαλο είναι ένας ξηρός καρπός που προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου και η θρεπτική του αξία φαίνεται να αναγνωρίζεται ήδη από την αρχαιότητα καθώς τα αμύγδαλα πολλές φορές προσφέρονταν ως δώρα. Και είναι αναμενόμενο καθώς τα αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη Ε, τα μονοακόρεστα λιπαρά, οι φυτικές ίνες, η βιοτίνη, το ασβέστιο, ο φώσφορος, το μαγνήσιο, ο χαλκός, τα φλαβονοειδή, οι φυτικές στερόλες και τα φαινολικά οξέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved