ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15η HEALTH EXPO ATHENS, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024 - ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σινάνη Αικατερίνη

Με θεαματική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η HEALTH EXPO ATHENS στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, εδραιώνοντας την επιστροφή στη συνεδριακή κανονικότητα, εξελίσσοντας παράλληλα την εκθεσιακή και συνεδριακή δυναμική και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε συνέδρους και εκθέτες.

15η HEALTH EXPO ATHENS, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024 - ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο, οι φαρμακοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δείχνοντας εξαιρετικό ενδιαφέρον και συμμετοχή στις ομιλίες που διεξήχθησαν, καθώς και για την έκθεση. Σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική εποχή, που αγγίζει καθημερινά όλους τους τομείς της ζωής του καθενός, οι τόσο γεμάτες αίθουσες ομιλιών, αλλά και η τόσο μεγάλη κοσμοσυρροή στους χώρους με τα περίπτερα των εταιρειών, ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Αυτό σημαίνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

3.446 επισκέπτες, φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείου, φοιτητές, δημοσιογράφοι και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου ήταν μαζί μας και τις δυο αυτές ημέρες, ξεπερνώντας την προσέλευση της προηγούμενης χρονιάς.

Αναμφισβήτητα οι στόχοι της εκδήλωσης, ήταν η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των φαρμακοποιών, η ανάδειξη καινοτόμων πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης, καθώς και η ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα θέματα στον χώρο της υγείας, πάντα με τη στήριξη εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, στην υγεία και την ομορφιά.

Το πρόγραμμα των ομιλιών επικεντρώθηκε στις εξής Θεματικές Ενότητες:

  • 8ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας,
  • 2ο Συμπόσιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων
  • 6η Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας
  • Επιχειρηματικότητα και Εξελίξεις στο Επάγγελμα
  • Ψηφιακή Στρατηγική
  • Δορυφορικές Ομιλίες και Εργαστήρια Εταιρειών-Χορηγών
  • Παρουσιάσεις New Brands

Σε πολλές περιπτώσεις οι εισηγήσεις ήταν πηγαίες και συγκινητικές, τόσο που άγγιξαν ιδιαίτερα το κοινό, δημιουργώντας συναισθήματα και αναδεικνύοντας τις νέες προκλήσεις για το επάγγελμα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 15-16/2/2025, στη 16ηHealth Expo Athens