ΟΜΟΡΦΙΑ

Στήθος: Τα δύο λάθη που κάνετε και το μικραίνουν - Ποιο είναι το τέλειο (pic)

Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα το βάρος τους, πολλές γυναίκες κάνουν σημαντικά λάθη στις διατροφικές τους επιλογές.

Στήθος: Τα δύο λάθη που κάνετε και το μικραίνουν - Ποιο είναι το τέλειο (pic)

Μπορεί ο στόχος του χαμηλού βάρους να επιτυγχάνεται, φαίνεται, όμως, ότι δύο βασικά λάθη των γυναικών έχουν ως αποτέλεσμα να "εξαφανίζεται" το στήθος τους.

Αν, λοιπόν, δε θέλετε να δείτε το στήθος σας να γίνεται ακόμα πιο... μικρό και να υποκύπτει στο νόμο της βαρύτητας, ακόμα και από την ηλικία των 30, θα πρέπει να εξετάσετε αν κάνετε και εσείς τα συγκεκριμένα λάθη:

1ο Λάθος: Αποφεύγετε οτιδήποτε περιέχει λίπος...

Το λίπος είναι το βασικό συστατικό του ιστού του στήθους. Οι δίαιτες που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση λίπους επηρεάζουν άμεσα τη μορφή και το μέγεθος του μαστού.

2ο Λάθος: Καταναλώνετε σπάνια κρέας...

Το κρέας περιέχει ίνες κολλαγόνου, οι οποίες βοηθούν στη συντήρηση του ιστού του μαστού. Οι ίνες του στήθους χρειάζονται κολλαγόνο, προκειμένου το στήθος να είναι στητό και ελαστικό.

Μην κάνετε λοιπόν κι εσείς αυτά τα λάθη! Χαρείτε το φαγητό σας αλλά και το σώμα σας!

Ποιο είναι το τέλειο στήθος

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και η Σκάρλετ Γιόχάνσον έχουν το «επιστημονικά τέλειο» στήθος, σύμφωνα με ένα μαθηματικό τύπο που καθορίζει τις ιδανικές αναλογίες του γυναικείου μαστού.

Ο πλαστικός χειρουργός Patrick Malluci από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου υποστηρίζει πως η αναλογία του επάνω και του κάτω μισού του μαστού είναι το μυστικό για τέλειο μπούστο.

Η σχετική μελέτη που πραγματοποίησε αναφέρει πως η θηλή πρέπει να είναι «στρατηγικά τοποθετημένη» ώστε να χωρίζει το μαστό σε αναλογία 45:55, με το κάτω μισό του μαστού να είναι ελαφρώς πιο πλούσιο. Επίσης, η θηλή πρέπει να «κοιτάζει» προς τα επάνω σε γωνία 20 μοιρών.

Προκειμένου να υποστηρίξει τη θεωρία του, ο Malluci ζήτησε από 1.300 ανθρώπους να επιλέξουν το τέλειο στήθος μεταξύ τεσσάρων τύπων που αντιστοιχούσαν σε διαφορετικές αναλογίες.

Το συντριπτικό 87% των εθελοντών επέλεξε την αναλογία 45:55.

graph

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού στο sex: Απαντήσεις σε 6 καυτές ερωτήσεις...

Ποιοι είναι οι συχνότεροι τραυματισμοί στο σεξ

Πολλαπλός οργασμός: Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα μυστικά του